o v e r m i jSchilder. Tekenaar. Humorist. 
Goede kijker. Gevoelige denker. 
Verdieper. Diep en hoog.
Muziek- en dierliefhebber. 
En meer, want veelzijdig.

Ik ben geboren in 1970 en daarna getogen in Tilburg. Op mijn 39e ben ik verhuisd naar Beusichem in de Betuwe. Héérlijk! 's-Morgens de achterdeur open doen en de stront van de akkers ruiken. Leven met het komen en gaan van pruimen, kersen (of andersom?), noten, peren, appels. Een paar minuten lopen en de rivier zien, met het pontje naar de overkant en liefst meteen weer mee terug omdat het zo fijn is op de rivier te zitten. Op een pontje. Samenleven met een fijne man (de allerfijnste). Ook heb ik hier atelier aan huis, in een lichte serre met deuren naar onze kleine "vakantie-franse" tuin.

Van 1988-1992 ben ik opgeleid aan de Tilburgse docentenopleiding TeHaTex (Tekenen). Daarna ben ik voor de wetenschappelijke verdieping Kunst- en Cultuurwetenschappen gaan studeren in Rotterdam (niets voor mij zo'n stad). De belangrijkste universitaire kennis die ik er opgedaan is: schrijven.

Ik had als kind altijd al dieren als maatjes. Later groeide ook de wetenschappelijke interesse. In 2005 ben ik begonnen aan een meer professionele carrière als hondentrainer en heb daarin mijn weg gevonden naar geweldloze training; op basis van belonen, samenwerken en oplossingsgericht. En ook de paarden hebben volop kunnen profiteren van mijn voortschrijdende inzichten. Op www.everythingisclicking.com lees je meer over mijn diensten met Hondentraining en HondenUitlaatservice Beusichem (e.o.).

Paarden maken van kleins af deel uit van mijn leven. Ik begon ze al te tekenen voor ik ze mocht berijden. Mijn afstudeerwerk aan de docentenopleiding, ik was toen inmiddels 21 jaar oud, bestond ook uit paarden. Op doek en foto. Daarna heb ik járen niet geschilderd, maar in 2006 ben ik gelukkig weer gestart en niet meer gestopt.
In 2015 kreeg ik meer interesse in het mensportret als thema. In februari 2016 heb ik het portret een maand lang intensief onderzocht als 'Artist in residence' bij Werk aan het Spoel, Culemborg. Dat opende nieuwe inspiratie en was een opmaat naar méér.