Lappi en het meisje

In 2019 en 2020 illustreer ik een boek! Het lees-, voorlees- en doeboek 'Lappi en het meisje'. Ook de grafische vormgeving is van mijn hand. Het idee en de tekst is van schrijver en hondentrainer Judith Lissenberg.

Op deze pagina verschijnt steeds meer informatie. Dit 96-pagina's dikke ontdekboek verschijnt naar verwachting in april 2020. Super!

Blij!
Het wordt een blij, kleurrijk en ontroerend lees- en beleefboek over de waargebeurde ontmoetingen en vriendschap tussen een meisje en Judiths hond Lappi. In het boek kun je lezen en dingen doen! Op een vrolijke en verrassende manier leren kinderen ook meer over honden.

Voor kinderen tot grote mensen én (voorlees)coaches
'Lappi en het meisje' is een boek voor kinderen, maar eigenlijk voor iederéén die van honden houdt. Het is bovendien een bijzonder boek voor iedereen die met honden en/of kinderen werkt. Voor voorleescoaches, hondenscholen, leerkrachten en meer.

Hoe het is ontstaan
Judith Lissenberg, een enthousiaste schrijfster en blije hondentrainer, schreef de tekst. Haar verhalen zijn gebaseerd op echte ontmoetingen die zij en haar honden, Lappi en Pete, op hun wandelingen hadden met een echt meisje.

Volg het boek
#lehm
www.hierwaakik.nl