Boek Mijn naam is haas \ grafisch en meer

De derde druk van Mijn naam is haas is uit! Ik deed de grafische vormgeving van dit unieke kunst- en ervaringsboek. Een boek dat ook een voorstelling is.

Mijn bijdrage
  • Grafische vormgeving
  • Sparringpartner tijdens het hele traject
  • Vormgeving logo
  • Tekstredactie
Betekenisvol
Met het project 'Mijn naam is haas' wil theatermaker Judith Bruynzeels misbruik en dissociatie bespreekbaar maken. Bijzonder is dat ze dat probeert te bereiken via theater, audio, kunst en gedichten. Ze werkt hierin ook samen met o.a. Traumacentrum Nederland in Doorn. Ik draag graag bij aan projecten die raken en iets waardevols brengen in de wereld. Net zoals 'Mijn naam is haas', dus.

Drukker met hart en ziel
Het boek is gedrukt en gebonden bij de bevlogen drukkerij Libertas/Pascal uit Utrecht. Daarnaast zit er veel handwerk in: allerlei bladen ingeplakt, afgescheurd, ingevoegd, gevouwen. Het is een boek geworden om te ervaren, je te laten raken en te ontdekken.