Boek theatermaker \ grafische vormgeving

In 2021 verscheen de eerste druk en in 2022 de tweede druk van 'Mijn naam is haas'. Ik deed de grafische vormgeving van dit unieke boek. Een boek dat ook een voorstelling is.

Met het project 'Mijn naam is haas' wil theatermaker Judith Bruynzeels misbruik en dissociatie bespreekbaar maken. Bijzonder is dat ze dat probeert te bereiken via theater, audio, kunst en gedichten. Ze werkt hierin ook samen met o.a. Traumacentrum Nederland in Doorn.

Ik draag graag bij aan projecten die raken en iets waardevols brengen in de wereld. Net zoals 'Mijn naam is haas', dus.

Het boek is gedrukt en gebonden bij de bevlogen drukkerij Libertas/Pascal uit Utrecht. Daarnaast zit er veel handwerk in: allerlei bladen ingeplakt, afgescheurd, ingevoegd, gevouwen. Het is een boek geworden om te ervaren, je te laten raken en te ontdekken.