Wees welkom als mijn inspiratiebron


Deze maand februari ben ik 'Artist in residence' bij Werk aan het Spoel, Culemborg. Ik onderzoek hier het portret. Door tekenen, schilderen en schrijven gaat ik op zoek naar meer gelaagdheid in mijn portretten. Je bent welkom in mijn atelier om mijn werk te bekijken en volgen.

Portretstudies en het onverwachte 
En je kunt ook live bijdragen aan mijn onderzoek door een minuut ‘model’ te zitten in het atelier. Ik maak geen sprekend lijkend portret van je, maar een snelle studie. Je hoeft ook niet ‘mooi’ te zitten, kom gewoon als jezelf. Bij het tekenen van je portret wil ik onverwachte lijnen en beelden de ruimte geven om te ontstaan. Die kunnen me inspireren tot het maken van nieuw werk.

Nieuwsgierig? Kom langs! 
1 t/m 29 februari 2016
Atelier open: iedere dinsdag, woensdag, vrijdag t/m zondag van 11-17 uur
Werk aan het Spoel
Goilberdingerdijk 40
Culemborg
www.werkaanhetspoel.nl

Deze maand gebruik ik mijn blog als een lopend verslag van mijn maand als 'Artist in residence' bij Werk aan het Spoel.